MENIU

Accident grav pe Autostrada A1, între un TIR, o camionetă și un autoturism

Foto arhivă. Accident pe A1, între un TIR, o camionetă și un autoturism.

Trei echipaje SMURD şi unul de la Ambulanţă au intervenit luni seara la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km 276, în care ar fi fost implicate patru persoane, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Trei echipaje SMURD şi unul de la Ambulanţă au intervenit luni seara la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km 276, în care au fost implicate patru persoane, însă doar una a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, conştientă, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Şoferul camionetei a fost descarcerat şi a primit îngrijiri medicale, fiind transportat la UPU Sibiu, conştient şi cu traumatism membru inferior. Celelalte trei persoane au primit îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit sursei citate şi Poliţiei, accidentul a avut loc între un TIR, o camionetă şi un autoturism.

"Şoferul autoutilitarei, cetăţean străin, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat conştient la spital. Traficul rutier în zona producerii accidentului este blocat total, deviat pe DN 1, coborâre Sălişte", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Din primele informaţii, accidentul rutier s-a produs între trei autoturisme şi au fost patru persoane implicate, dintre care una a rămas încarcerată. ISU Sibiu intervine de urgenţă cu trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic şi un echipaj de descarcerare. De asemenea, intervine şi un echipaj SAJ. Intervenţia se află în dinamică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc între un TIR, o camionetă şi un autoturism.