MENIU

Accident grav: microbuz plin de pasageri, răsturnat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: 6 răniţi grav

Un microbuz plin de pasageri s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 24. Din cele 17 persoane care se aflau în autobuz, 6 au fost rănite grav şi transportate de urgenţă la spital.

UPDATE 11.34. Şoferul spune că el nu transporta persoane, nu avea autorizaţie, însă le-a permis unor persoane  să se urce în microbuz pentru a le transporta la Bucureşti. Şoferul se apără spunând că i s-a spart un cauciuc şi că din această cauză a pierdut controlul maşinii şi a ieşit de pe carosabil. Acestuia i se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală.

UPDATE ora 11. Traficul a fost reluat pe sensul de mers în care s-a produs accidentul.

Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat, miercuri dimineaţa, pe Autostrada A1, la kilometrul 24, informează Realitatea TV. Accidentul a avut loc în apropiere de Capitală, primele cercetari susţin că şoferul circula cu viteză.

Accidentul s-a produs pe sensul către Bucureşti. Microbuzul venea de la Piteşti şi se îndrepta către Capitală. În accident au fost răniţi 5 copii şi un adolescent de 18 ani. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.

Nu a fost, informează Realitatea TV, nevoie de descarcerare, toţi pasagerii reuşind să iasă din microbuzul răsturnat.

 


Mai multe articole despre:
accident microbuz A1 microbuz rasturnat accident A1