MENIU

Accident grav la Piteşti. Două persoane rănite, după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism

<p>Accident mortal pe DN1. Traficul este blocat</p>

O ambulanţă a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș aflată în misiune a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere, vineri, într-o intersecție din Pitești, în urma accidentului fiind rănite asistenta medicală şi o adolescentă de 14 ani care se afla în autoturism.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, accidentul s-a produs vineri, în municipiul Pitești, la intersecția dintre străzile Eroilor și Armand Călinescu.

Conform sursei citate, şoferul unui autoturism care circula pe un drum secundar nu a respectat semnificația indicatorului "Cedează trecere" și nu a acordat prioritate ambulanței care se afla în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul lovind ambulanţa.

În urma impactului, au fost rănite ușor două persoane - asistenta echipajului medical al ambulanței, o femeie în vârstă de 47 de ani, şi o tânără de 14 ani aflată în autoturismul care a provocat accidentul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, nu a fost nevoie ca asistenta medicală şi adolescenta să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii sosiți la locul accidentului i-au testat pe ambii șoferi, stabilind că niciunul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.