MENIU

Accident grav la intrarea în Brașov: 3 răniți după o coliziune violentă la Timișul de Jos - Trafic blocat pe DN1

Un accident violent a avut loc luni la intrarea în Brașov, potrivit realitateadebrasov.net. Trei persoane au fost rănite după ciocnirea dintre un autoturism și o autoutilitară. Traficul este blocat pe în zona afectată de pe DN1.

Trei persoane au fost rănite într-un accident ce a avut loc luni după-amiază la intrarea în Brașov, după ciocnirea violentă dintre o mașină și o autoutilitară la Timișul de Jos, anunță  realitateadebrasov.net.

Serviciul Rutier Brașov a fost sesizat după accidentul rutier de pe Drumul Național 1, între Brașov și Timișul de Jos, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, s-au deplasat organele de poliție și, din primele verificări, au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

În urma accidentului rutier, au rezultat trei victime. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat pe locul stânga față, unde a primit îngrijiri medicale. 

Cercetările sunt în curs de desfășurare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier a fost blocat pe DN1, la intrarea în municipiul Braşov dinspre Predeal, la Timişul de Jos. Va fi reluat după efectuarea cercetării la fața locului, precizează IPJ Brașov.

Poliţiştii braşoveni recomandă şoferilor să utilizeze alte rute, în contextul traficului aglomerat în perioada sezonului estival, pe DN 1- Valea Prahovei. Astfel, rutele alternative în acest caz sunt DN 1A (Braşov-Săcele-Cheia-Ploieşti-Bucureşti) sau DN 73 (Bran-Moieciu-Piteşti-Bucureşti).