MENIU

Accident grav la ieșirea din Mediaș, între un microbuz și un autoturism. Șapte persoane rănite. A fost activat planul roșu de intervenție

Accident grav la ieșirea din Mediaș, între un microbuz și un autoturism

Un accident a avut loc pe DN 14 la ieșirea din municipiul Mediaș spre Brateiu, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Gravitatea accidentului a determinat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție pentru a acorda asistență de urgență victimelor. 

ISU Sibiu intervine de urgență în aceste momente la un accident rutier pe DN 14 la ieșirea din municipiul Mediaș spre Brateiu, în care sunt implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane. În accident sunt implicate 9 persoane dintre care una încarcerată. 

În fața unei astfel de situații critice, autoritățile au activat planul roșu de intervenție începând cu ora 18:30. Diverse forțe au fost mobilizate la fața locului pentru a oferi asistență și a gestiona situația în mod eficient.

Astfel, două echipe SMURD au fost trimise la locul accidentului, în vederea acordării primului ajutor calificat. De asemenea, o autospecială de descarcerare a fost mobilizată pentru a elibera persoana încarcerată în autoturism. Pentru transportul persoanelor implicate și pentru îngrijirea victimelor multiple, o autospecială de transport personal și victime multiple a fost mobilizată.

Salvatorii au mai mobilizat o autospecială de stingere și trei ambulanțe SAJ.

Acțiunea se află în desfășurare.

Ferma Dacilor a făcut afaceri de 5,5 milioane de lei și un profit de 2 milioane de lei, anul trecut. Ce spunea patronul despre obținerea autorizațiilor

 

Mai multe articole despre:
accident isu sibiu smurd ambulanta descarcerare