MENIU

Accident grav la Bacău - Două persoane au murit pe loc, alte două sunt în stare gravă

Accident

Un accident grav s-a produs luni pe un drum național din județul Bacău. Două persoane au murit și alte două au fost rănite grav după ce un șofer a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit un cap de pod.

Accidentul a avut loc pe DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a lovit violent un cap de pod.

În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale, anunță autoritățile. Traficul rutier prin zonă se desfășoară alternativ, pe un fir.

Luni, dimineață, în jurul orei 05:00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2G, în localitatea Ardeoani, din județul Bacău.

La față locului s-au deplasat mai multe autospeciale de la ISUJ Bacău și ambulanțe, întrucât trei persoane au rămas încarcerate.

În mașina avariată se aflau 4 persoane. Una dintre ele a reușit să se autoevacueze, iar trei au rămas încarcerate. Din nefericire, două au decedat iar una a fost transportată în stare gravă la Spitalul din Moinești ( 16 ani ).

Cele două persoane care au decedat sunt șoferul ( 30 ani ) și un pasager ( 17 ani ).

 

Mai multe articole despre:
accident bacau a murit