MENIU

Accident grav într-o localitate din Timiș. Trei răniţi, printre care şi un copil de un an şi jumătate

Copil de un an jumate, rănit în accident. Foto/ISU Timiș

O mașină s-a răsturnat și trei persoane au fost rănite după ce un șofer a intrat cu mașina într-un sensul giratoriu din localitatea remetea Mare, județul Timiș. Printre victime se numără și un copil de un an și jumătate.

Accidentul s-a produs luni seară în jurul orei 20, la intrare în Remetea Mare. Un șofer în vârstă de 36 de ani conducea dinspre Izvin și nu a observat la timp sensul giratoriu de la intrare în Remetea Mare. Impactul a fost puternic, iar în urma lui autoturismul s-a răsturnat.

„Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Izvin către Remetea Mare, iar la un moment dat, neadaptând viteza la condițiile de drum, a intrat în coliziune frontală cu sensul giratoriu și s-a răsturnat.

În urma impactului, o femeie, în vârstă de 40 de ani și un băiețel de 1 an și 6 luni, pasageri în auto, au fost răniți și transportați la spital”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie tion.ro