MENIU

Accident GRAV în județul Suceava: doi tineri de 19 ani au ajuns la spital. Șoferul a fugit de la locul accidentului: Ce a descoperit Poliția

Anchetă poliție

Un accidentul grav s-a produs în a doua zi a noului an, în localitatea suceveană Pătrăuți, doi tinerii fiind accidentați. Vinovat de producerea accidentului este un șofer de doar 17 ani, care după impact a fugit pe jos, alături de un alt ocupant al mașinii. Acesta a fost descoperit la 1,5 km de locul producerii accidentului. Polițiștii au stabilit că băiatul luase mașina părinților.

Poliția municipiului Suceava a primit un apel de urgență privind accidentul rutier cu fugă de la locul faptei produs la Pătrăuți, astăzi, în jurul orei 12.55, relatează Monitorul de Suceava.

Cei doi fugari au fost găsiți la scurt timp, la o distanță de circa 1,5 km de locul producerii accidentului.

Tânărul a fost verificat cu etilotestul, constatându-se că nu era băut. El va avea însă de răspuns pentru mai multe infracțiuni, respectiv conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Cei doi răniți, în vârstă de 19 ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, cu multiple fracturi. Din informațiile noastre, în stare mai gravă este bărbatul, care a fost dus în sala de operație, cu leziuni grave și multiple.