MENIU

Accident grav în Iaşi. Mergeau la moaştele Sfintei Parascheva, însă au ajuns la spital

<p>Accident grav &icirc;n Iaşi. Mergeau la moaştele Sfintei Parascheva, &icirc;nsă au ajuns la spital</p>

Un grav accident rutier, în care au fost implicaţi pelerini ce doreau să ajungă la moaştele Sfintei Parascheva, a avut loc ieri în Iaşi.

La orele dimineţii, în zona Bucium, neatenţia unui şofer în vârstă de 46 de ani a făcut că două persoane să ajungă de urgenţă la spital, în loc să ajungă la Catedrala Mitropolitană din centrul oraşului.

Şoferul nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să vireze stânga spre Şoseaua Trei Fântâni şi a lovit violent un alt autoturism, condus de un bărbat tot de 46 de ani, care se deplasa regulamentar.

În urmă impactului, două femei care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului au fost rănite şi au ajuns la spital, scrie bzi.ro.

Acestea veneau de la Vaslui şi voiau să ajungă la hramul Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitană.
La faţă locului a sosit un echipaj SMURD, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, ulterior transportând-o pe această la spital, unde va fi ţinută sub atentă supraveghere a medicilor.

În zona s-a deplasat şi un echipaj al Poliţiei Rutiere, care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul, dar şi cine este vinovat. Şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.