MENIU

FOTO Impact violent în Argeș. TREI oameni au murit, un TIR cu butelii de oxigen implicat

Accident grav în Argeș. Trei persoane grav rănite, un TIR cu butelii de oxigen implicat
Accident grav în Argeș. Trei persoane grav rănite, un TIR cu butelii de oxigen implicat

Accident grav pe DN7, în județul Argeș, pe DN7. Doi oameni și-au pierdut viața imediat în urma impactului, iar o a treia persoană grav rănită a murit ulterior. Cele trei decese au fost provocate de coliziunea în care au fost implicate 2 autoturisme și un TIR care transporta tuburi de oxigen. În zonă s-au format cozi kilometrice.

Centrul Infotrafic informează că pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în afara localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren, soldată cu două persoane decedate și una rănită. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă.

O parte din tuburile de oxigen s-au împrăștiat pe carosabil, iar circulația pe DN7 a acestea sunt pe partea carosabilă, motiv pentru care polițiștii Serviciului Rutier Argeș asigură perimetru de siguranță pentru intervenția pompierilor, potrivit Curierul Zilei.

Pompierii militari au intervenit cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD. S-a deplasat în sprijin și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Mai multe articole despre:
Accident grav Arges DN7 TIR cu butelii de oxigen