MENIU

Accident grav cu un autocar - 33 de persoane rănite - A fost activat planul roșu

Accident
Accident
Accident

Planul roşu de intervenţie a fost activat sâmbătă seară, în judeţul Arad, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autocar care transporta 33 de persoane. Accidentul a avut loc la ieşire din localitatea Buteni. 

Update ora 19:55 - Până la această oră, 7 victme au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital. Toate cele 7 victme sunt conștiente și cooperante. Continuă evaluarea de către cadrele medicale aflate la fața locului.

UPDATE ORA 19:50 - "Toate cele 33 de persoane s-au evacuat din autocar, nu sunt persoane încarcerate. Din primele informații există 5 victime, care necesită îngrijiri medicale. Autocarul este răsturnat pe partea stângă la 1 metru adâncime într-un șanț."

Intervin forțe și mijloace ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad cu: o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanță C și 9 ambulanțe tip B) 

Din ordinul IGSU, ISU Timiș a dislocat 3 ATPVM și 3 EPA tip B. 

La faţa locului intervin echipaje de descarcerare de la ISU Arad.

„Accident rutier cu descarcerare, autocar cu 33 de persoane, răsturnat la ieşire din Buteni, spre Cuied. S-a activat planul roşu”, a transmis ISU Arad.

Intervenţia pompierilor este în dinamică. La fața locului au sosit şi echipaje de Poliţie.

Mai multe articole despre:
accident arad