MENIU

Accident în lanț pe DN1. Trafic reluat după ce 6 mașini s-au ciocnit violent

Accident DN1
<p>Accident &icirc;n lanț pe DN1</p>

Un accident în lanț s-a produs joi dimineața, pe DN1 în județul Brașov. 6 maşini, dintre care 2 camioane, au fost implicate într-un accident în jurul orei 7.30, pe DN 1, între Vlădeni și Codlea.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, în zona Popasului Căprioara. În accidentul violent au fost implicate șase mașini - dintre care 2 camioane. Accidentul s-a produs în jurul orei 7.30, pe DN 1, între Vlădeni și Codlea.

Conform ISU Brașov, una dintre victime, un bărbat de 30 de ani, aflat în stare conştientă, a fost transportată la spital, alte trei persoane primind îngrijiri medicale la faţa locului. Una dintre mașini s-a răsturnat în urma impactului.

În jurul orei 10,20, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că în judeţul Braşov, circulaţia rutieră pe DN1 Braşov - Făgăraş a revenit la normal.

Din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule, traficul fusese întrerupt, respectiv îngreunat la kilometrul 187, la ieşirea din localitatea Codlea către Vlădeni.

Ora 9.00: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN1 Braşov – Făgăraş, la kilometrul 187, la ieşirea din localitatea Codlea către Vlădeni (judeţul Braşov), a avut loc o coliziune între patru autovehicule (două camioane şi două autoturisme). În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul rutier este momentan întrerupt pe ambele sensuri.

Accident rutier pe DN 5, două persoane sunt rănite

Știre în curs de actualizare

Mai multe articole despre:
accident accidenţ în lanţ