MENIU

Accident CUMPLIT, în Giurgiu: 3 VICTIME, în urma impactului dintre un autoturism și un TIR. Trafic blocat pe ambele sensuri de mers

Accident cumplit, pe DN 5, Giurgiu: 3 victime. FOTO: ISU Giurgiu

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dimineață, pe DN 5, în zona localității Plopșoru, Giurgiu, pe sensul de mers către București. În urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR, trei persoane au fost rănite, potrivit realitateadegiurgiu.net.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, în sprijin va interveni și un elicopter SMURD.

Autoturismul în care se aflau trei persoane a fost găsit în afara părții carosabile. Șoferul s-a autoevacuat, pasagerul din dreapta a fost blocat în autoturism, iar o tânără a fost încarcerată, având picioarele prinse sub scaun.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ei doi bărbați răniți vor fi transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu.

Pasagera din spate a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital.

,,Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în zona localităţii Plopşoru, în urma producerii unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ Giurgiu. De asemenea, în sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru că o minoră de 16 ani este încarcerată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Toate persoanele sunt conştiente şi cooperante.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.