MENIU

Accident CUMPLIT în Vrancea după ce o mașină a fost lovită de tren - Un bărbat a murit, iar fiica sa, de 10 ani, a fost rănită grav

Accident rutier la calea ferată Șișcani-Adjud, jud. Vrancea Foto: IPJ Vrancea

Un accident grav s-a produs sâmbătă în județul Vrancea! Un angajat al ISU Vrancea a murit, iar fiica sa, de doar 10 ani, a fost rănită după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată spre Adjud.

Din primele informații, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la o trecere peste calea ferată din Şişcani-Adjud.

Un bărbat de 40 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, a decedat şi un copil de 10 ani a fost rănit.

„În jurul orei 07,45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitaţi să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferată Şişcani-Adjud. Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Paşcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unei minore în vârsta de aproximativ 10 ani", a precizat IPJ Vrancea.

La faţa locului au intervenit şi echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, pentru descarcerarea victimelor: 3 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de intervenţie, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD.

La momentul descarcerării, bărbatul în vârstă de 40 de ani nu mai prezenta semne vitale.

Copilul, care a suferit un traumatism toracic, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

Potrivit ISU Vrancea, bărbatul decedat în accident era angajat al ISU Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar.