MENIU

O adolescentă a MURIT, alta se zbate între viață și moarte, după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni din Brăila

Accident Brăila

O adolescentă de 17 ani a murit, iar alta se zbate între viață și moartem, după ce au fost lovite în plin de un autoturism, pe o trecerea de pietoni din Brăila. Autoturismul care se pare că circula cu viteză, relatează realitateadebraila.net.

Marți seară, în jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călarașilor, la intersecție cu strada Grivița, ar fi surprins și accidentat două tinere ce se angajaseră în traversarea străzii.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două tinere, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Impactul a fost unul foarte puternic, parbrizul de pe partea șoferului fiind spart. Una dintre victime este într-o stare mai gravă. 

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Din informațiile de până în prezent, șoferul nu era băut în momentul în care s-a produs accidentul.