MENIU

Accident cumplit în Covasna. Trei morți și doi răniți

Accident cumplit în Covasna

Doi bărbați și o femeie au decedat și alți doi oameni au fost răniți într-un accident rutier produs luni dimineață pe DN 11 Brașov - Târgu Secuiesc, în zona localității Cernat. Două mașini în care se aflau victimele s-au ciocnit frontal. 

Potrivit IPJ Covasna, accidentul a avut loc în jurul orei 06:30, după ce unul dintre șoferi, care circula din direcția Târgu Secuiesc spre Brașov, a intrat pe contrasens.

”Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident cu multiple victime în pe DN 11 în  proximitatea km 45. Din primele verificări polițiștii au stabilit că un autoturism care circula din direcția Târgu Secuiesc către Brașov, pe DN 11  a intrat pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din direcția Brașov-Târgu Secuiesc. Din accident au rezultat 5 victime. Doi bărbați și o femeie din autoturismul care a provocat accidentul au decedat și o femeie a fost rănită ușor. Conducătorul auto (femeie) care circula regulamentar a fost rănit grav”, a transmis IPJ Covasna.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul. 

Traficul a fost blocat și deviat pe ruta Intersecție DN 11 cu DN13E către stațiunea Covasna, iar din Târgu Secuiesc a fost deviat pe DJ 121 către intersecția DN 11 cu DN13E, informează realitateadecovasna.net

Mai multe articole despre:
accident covasna trei morti