MENIU

Accident cumplit, în Buzău. Motociclist de 18 ani, rănit în urma unui impact nimicitor cu un taxi

Accident cumplit, în Buzău. Foto: Realitatea de Buzău

Un accident grav a avut loc, în noaptea dintre miercuri spre joi, în Buzău, după ce un tânăr de 18 ani, care se deplasa cu motociclul, a intrat în coliziune cu un autoturism, informează realitateadebuzau.net.

Potrivit primelor informații, incidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orelor 01.00, pe Bulevardul Unirii.

În timp ce se deplasa cu motociclul pe direcția Bulevardul Unirii către Calea Eroilor, un tânăr de 18 ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un taxi condus pe acel sens de mers, de către un bărbat de 58 de ani, tot din Buzău, care ar fi efectuat un viraj la stânga.

În urma nefericitului incident, tânărul a suferit răni ale corpului și a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident cu 4 victime în Mamaia

Un accident rutier în care au fost rănite patru persoane a avut loc, miercuri, în stațiunea Mamaia, relatează realitateadeconstanta.net.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar primul autoturism a ricoșat într-un altul, care era parcat.

Polițiștii rutieri i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, iar în cazul celui de-al doilea bărbat, de 32 de ani, cetățean suedez, rezultatul a fost pozitiv, etilotestul indicând o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, a unui pasager din primul autoturism, precum și vătămarea corporală a două pasagere din cel de-al doilea autoturism.