MENIU

Accident CUMPLIT în Bistrița Năsăud! O mașină făcută ZOB după ce a ucis o femeie și a rănit alți oameni - FOTO

Accident CUMPLIT în Bistrița Năsăud! O mașină s-a făcut ZOB după ce a ucis o femeie și a rănit alți oameni

Un accident mortal s-a produs miercuri seară în județul Bistrița Năsăud! Un șofer a încercat să evite două animale și a intrat în plin în doi oameni de pe marginea drumului. 

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud si echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în localitatea Poiana Ilvei, la accidentul rutier.

O femeie de 60 de ani a murit după ce a fost lovită de un autoturism al cărui şofer a încercat să evite doi boi ce se deplasau pe drumul judeţean care străbate localitatea Poiana Ilvei, potrivit realitateadebistrita.net.

Aceasta se afla pe marginea drumului alături de soţul ei, în momentul în care au fost loviţi de maşină.

Femeia a fost găsită în stop cardiorespirator şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, care au rămas însă fără rezultat, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului, potrivit ISU Bistrița.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 24 de ani, şi cel de-al doilea bărbat, de 66 ani, au fost transportaţi la spital, conştienţi, primul suferind multiple traumatisme iar al doilea prezentând un traumatism cranian. 

Toate detaliile pe realitateadebistrita.net