MENIU

Accident cumplit, cu 3 mașini, în Cluj: 4 victime, după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Un accident rutier soldat cu patru răniţi a avut loc marţi, 13 iunie, pe o stradă din Cluj-Napoca.

"Pompierii de la Detaşamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 05:30, iar în accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară răsturnată. În interiorul autoutilitarei se aflau blocate patru persoane, care au fost extrase în siguranţă de pompieri, folosind echipamentele din dotare. 

Mai exact, a fost vorba despre trei bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 28 şi 66 de ani. La o primă evaluare, cu toţii prezentau afecţiuni uşoare.

Ulterior, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, un autoturism a pătruns pe sensul opus.

"În această dimineaţă, în jurul orei 05:30, poliţiştii Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca. Din cercetările preliminare s-a stabilit că autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani, în direcţia localităţii Apahida ar fi pătruns pe sensul opus, ca urmare a pierderii controlului direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, fiind proiectată apoi într-un alt autoturism.Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane, respectiv a conducătorilor auto de 29 şi 67 de ani şi a altor doi pasageri din autovehiculele acestora. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", informează IPJ Cluj. 

 

Mai multe articole despre:
accident accident cluj