MENIU

UPDATE: Doi morți în urma accidentului de la Călugăreni: impact nimicitor cu o mașină de gunoi. Planul ROȘU de intervenție, activat - FOTO

În evenimentul rutier a fost implicată o mașină de gunoi

UPDATE Încă o persoană a murit în urma gravului accident rutier care s-a produs, vineri dimineața, pe DN 5, în Călugăreni, județul Giurgiu. Bilanțul a ajuns astfel la doi morți și șapte persoane rănite și transportate la spital. În evenimentul rutier a fost implicată o mașină de gunoi. 

Șase persoane au fost preluate de ambulanțe SAJ și SMURD și transportate la spitale din București, iar o victimă a fost preluată de elicopterul SMURD și trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care erau şapte persoane.

"Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat faptul că în accidentul de la Călugăreni a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care se aflau şapte persoane. Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Din păcate, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani care se afla în autoutilitară a fost declarat decedat. Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală", anunță ISU Giurgiu.

Având în vedere numărul de victime, pentru gestionarea eficientă a evenimentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Din cadrul ISU Giurgiu acționează 3 echipaje de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD, precum și 6 ambulanțe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU București-Ilfov au fost trimise în sprijin 2 ambulanțe SMURD și 1 echipaj de descarcerare.

În sprijin acționează și 1 elicopter SMURD.

Cel puțin trei victime vor fi transportate spre spitale din Capitală.

Cauza accidentului este, momentan, necunoscută.

Mai multe articole despre:
accident giurgiu accident calugareni