MENIU

Accident cu patru victime în Bistriţa, între care doi copii

Accident cu patru victime în Bistriţa, între care doi copii
Accident cu patru victime în Bistriţa, între care doi copii

Patru persoane, între care doi copii de 6 şi 2 ani, au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier în localitatea Blăjenii de Sus, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp. O femeie a rămas încercerată.

O întreagă familie din Republica Moldova, formată din patru membri (doi adulți și doi copilași), a ajuns, sâmbătă dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după ce a fost implicată într-un accident rutier produs pe DJ 151, din Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs pe raza localității Blăjenii de Sus. Șoferul, în timp ce conducea pe direcția Beclean – Bistrița, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

În autoturism se aflau șoferul, soția acestuia și doi copilași, de 2 și 8 ani. Toate cele patru persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale și, mai mult, femeia a rămas încarcerată în autoturismul avariat, pentru scoaterea acesteia din mașină fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

La fața locului au mai intervenit mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, medicii acordând primul ajutor victimelor.

Citeşte continuarea pe realitateadebistrita.net.

Mai multe articole despre:
accident accident bistrita