MENIU

Accident devastator la Suceava: 1 mort și 4 răniți - Un copil va fi transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi

Sursa foto: Arhivă

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă, pe DN 29 Suceava – Botoşani, în zona localităţii Dumbrăvenii. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul se desfăşoară alternativ, dirijat, pentru aproximativ 60 de minute, când se estimează reluarea în condiţii normale.

La fața locului intervin pompierii militari cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ Suceava.

De asemenea, au fost solicitate in sprijin doua echipaje de la SAJ Botosani si o ambulanta SMURD TIM de la ISU Botosani.

Conform ISU Suceava, în cele două mașini se aflau 5 persoane, doua dintre acestea fiind inconstiente. Printre raniti se afla si un copil.

Doua persoane au ramas incarcerate si au fost extrase de catre pompieri.

Una dintre acestea este in stop cardio respirator, iar echipajele medicale aplica manevre de resuscitare

S-a solicitat si interventia unui elicopter SMURD, prentru preluarea ranitilor grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că o autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 29 Suceava – Botoșani, în zona localității Dumbrăveni, județul Suceava. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul se desfășoară alternativ, dirijat.

Mai multe articole despre:
accident suceava victime elicopter smurd