MENIU

Abia începuse primul dans al mirilor, când muzica s-a oprit. Mireasa a început să plângă

Acesta era primul dans al mirilor. Însă brusc muzica s-a oprit iar mireasa a început să plângă!

Nunta este cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu, însă pregătirile pentru nuntă… Pregătirile pentru nuntă sunt foarte complicate și necesită un sistem nervos sănătos. Trebuie să prevezi absolut totul și să organizezi fiecare moment al evenimentului cu precizie de până la un minut. În plus, există o mie de fleacuri pe care nu trebuie să le uiți să le faci. Și chiar dacă ai prevăzut și organizat totul perfect, oricum există marele risc că ceva nu va merge bine.

Brad și Melissa au așteptat ziua nunții lor cu nerăbdare și au depus mult efort ca evenimentul vieții lor să decurgă la superlativ. Pentru primul lor dans ei au ales piesa celebrului interpret Mark Wills, «Like There’s No Yesterday». Soții au făcut această alegere pentru că Mark Wills este cântărețul preferat ale Melissei.

Și iată că a venit momentul dansului lor. Cei doi au ieșit în centrul sălii, muzica a început să cânte, dar brusc a apărut o defecțiune tehnică și mirii au fost anunțați că piesa va fi interpretată pe viu. Pe viu, de însăși Mark Wills! Vezi care a fost reacția Melissei când a văzut cine cântă pentru ea pe scena improvizată!

Mai multe articole despre:
nuntă dansul mirilor