MENIU

Abia cu o zi înaintea morții, femeia a primit vizita pe care o aștepta mai mult. Doctorii au plâns

O femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal a primit în ultimele zile de viață o vizită emoționantă. 

Rejane Chili locuia în orașul Portu-Alegri din Brazilia. La vârsta de 49 de ani, într-o zi care nu anunța nimic deosebit, ea brusc s-a simțit rău și a mers la spital. Doctorii i-au spus ceea ce nimeni în viață nu vrea să audă: ea este diagnosticată cu cancer. Boala progresa în ritm alert și era clar că ea nu va mai trăi mult.

Pentru că starea ei devenea tot mai rea și mai rea, ea a fost plasată în spital sub grija doctorilor. Acolo, Rejane era vizitată de prieteni și rude, însă ea mai dorea să vadă pe cineva…

Lui Rejane îi era foarte dor de câinele ei, pe nume Ritchie. Ea l-a luat de pe stradă încă pe vremea când Ritchie era mic și în decursul a mulți ani a avut grijă de el. Acum Rejane dorea foarte mult să îl vadă, pentru ultima dată…

Legile interne ale spitalului interzic aflarea animalelor în clădirea spitalului, însă pentru Rejane s-a făcut o excepție.

Din motive de securitate, întâlnirea trebuia să aibă loc într-o încăpere specială la o oră anumită, însă ea s-a petrecut mai repede și cu totul în altă locație, pentru că atunci când Rejane s-a întâlnit din întâmplare pe coridor cu fiul său care i-a adus câinele, întâlnirea deja nu mai putea fi amânată.

sursa

Mai multe articole despre:
câine cancer