MENIU

A1 Sibiu – Deva a “crăpat” din nou. Trafic restricționat pentru lucrări de remediere

Joi, traficul este restricționat pentru efectuarea unor lucrări pe A1 Sibiu – Deva, după ce au apărut probleme de tasare în zona localității Aciliu, scrie Realitateadesibiu.net.

Potrivit DRDP Brașov, ieri, o echipă a făcut măsurători pentru a remedia problemele.

“S-a intervenit cu un georadar care scanează corpul drumului în profunzine, pentru a analiza problemele apărute. Ca soluție temporară și rapidă, se va freza stratul de asfalt în două și se va reface îmbrăcămintea asfaltică, pentru a pune drumul în siguranță”, spune Robert Elekeș, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

”Pentru a rezolva definitiv problema, este nevoie – potrivit lui Elekeș – de o expertiză. “Am postat pe SEAP deja de două ori, dar din păcate nu a venit nicio firmă”, explică Robert Elekeș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul Ilia-Sibiu există restricție din cauza unor lucrări la panourile antifonice, între orele 8-19.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Mai multe articole despre:
autostradă A1 Sibiu – Deva