MENIU

A vrut să o atace, însă a reușit să scape. Când au ajuns, polițiștii au rămas îngroziți

<p>Un bărbat din Tecuci a ucis o t&acirc;nără de 17 ani &icirc;n Portugalia. Dacă &icirc;l vedeţi, sunaţi la Poliţie!</p>

Politișii din Virginia au de rezolvat un caz extrem de dificil: un bărbat a fost omorât cu propriul său pistol de o prostituată pe care voia să o atace. Complicațiile nu se termină aici - se pare că bărbatul este un criminal în serie.

Anchetatorii americani cred că bărbatul ucis de femeie, Neal Falls, în vârstă de 45 de ani, din Springfield, Oregon, are legătură cu o serie de crime comise în trei state americane.

Acesta s-a dus acasă la femeie răspunzând la un anunț dat de aceasta. Prostituata se aştepta ca el să-i ceară să întreţină relaţii sexuale, însă el a întâmpinat-o cu un pistol, scrie cbsnews.com.

"Trăieşti sau mori?”, acestea au fost primele cuvinte pe care criminalul i le-a spus. Aceasta a reușit să fugă, însă el a încercat să o sugrume. În lupta lor, femeia a reușit să îi ia pistolul și să îl împuște. După aceea, a chemat poliția.

Oamenii legii au rămas îngroziți după ce au văzut ce avea acesta în mașină: topoare, cuțite, o lopată, un baros, saci de gunoi, veste antiglonț, cătușe, dar și o listă cu următoarele sale victime, majoritatea escorte.

Acum, polițiștii investighează dacă acest bărbat are legătură cu uciderea a nouă femei din trei state americane.

”Se pare că Neal Falls era un criminal în serie”, a afirmat șeful poliției din Virginia.