MENIU

A vrut să-i schimbe scutecele fiicei lui, dar ceva groaznic s-a întâmplat. Mama copilului, şocată

A vrut să-i schimbe scutecele fiicei lui, dar ceva groaznic s-a întâmplat. Mama copilului, şocată

Un bebeluş în vârstă de numai 14 săptămâni a murit, după ce a fost lăsat în grija tatălui său. Fetiţa s-a axfisiat, după ce părintele s-a îmbătat şi a lăsat-o nesupravegheată pe covor.

Tragedia s-a petrecut într-o seară, când mama bebeluşului, Angela Cowan, a decis să lase fetiţa în grija tatălui, pentru ca ea să poate ieşi în oraş. Când a plecat de acasă, copilul dormea în pătuţ şi nimic nu părea în neregulă, mai ales că urma să rămână în grija tatălui.

În timpul nopţii însă, ceva groaznic s-a întâmplat, scrie The Mirror. Bărbatul s-a îmbătat şi nu a mai fost conştient de ceea ce face. La un moment dat, acesta ar fi încercat să schimbe scutecul bebeluşului, dar nu a dus totul până la capăt. Fetiţa a fost lăsată dezbrăcată pe podea, până dimineaţa.

Când s-a întors acasă, mama a avut un şoc: micuţa zăcea pe covor, cu faţa în jos, fără suflare. Femeia a chemat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva copilul care se axfisiase.

Bărbatul, care susţine acum că nu îşi mai aminteşte absolut nimic din acea noapte, a fost arestat. Judecătorii l-au condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare.

Mai multe articole despre:
copil bebeluş mamă scutece