MENIU

A vrut să cumpere brânză cu bani "traşi la xerox" și desenaţi cu carioca. Ce a urmat?

Un vrâncean în vârstă de 50 de ani a înțeles diferit proverbul românesc „frate, frate dar brânza-i pe bani”. Aflat în târgul din comuna Dumbrăveni, judeţul Vrancea, acesta a încercat să-și demonstreze talentul la desen, încercând să cumpere brânză și alte produse folosind bancnote xeroxate. Opera sa i-a adus un „vernisaj” la secția de poliție.

Ce spune Jandarmeria Vrancea

În data de 11.03.2018, în jurul orelor 10.30, o patrula din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, in timp ce desfășura activități specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoana cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute.

La fața locului a fost depistat numitul M. L, care încerca să cumpere produse alimentare de la numita R. G.

În momentul interceptării persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei.
Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul că ”în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.C.C.O. Vrancea pentru continuarea verificărilor cu privire la cele constatate.

Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare.

În speță a fost intocmit dosar cu acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals de moneda și tentativa de uz de fals.

Sursa: Vrancea24

 

Mai multe articole despre:
bani falşi Vrancea