MENIU

A vândut tot ce avea de valoare în lipsa soţului. Prietenii, uimiţi când au aflat adevăratul motiv

O femeie din Australia a decis să-şi pună tot ce are în casă de valoare la vânzare printr-un anunţ pe Facebook, după ce a trecut printr-un mariaj eşuat.

Jade Green nu a mai stat pe gânduri după ce s-a despărţit de soţul ei şi a decis să scape de lucrurile care-i aminteau de trecut. A postat repede un anunţ pe o reţea de socializare prin care şi-a informat prietenii că-şi va pune la vânzare tot ce deţine pentru a putea călători, informează Dailymail.

Cel mai scump obiect de care Jade a vrut să scape este inelul de logodnă, în valoare de 20.000 de dolari.

"Vreau să călătoresc prin toată lumea şi m-am decis să vând tot ce deţin. Am câteva lucruri drăguţe, dar care îmi amintesc de fostul meu mariaj şi de viaţa mea de dinainte", a scris Jade pe un grup de pe Facebook.

În aceeaşi postare, tânăra a mai precizat că nu-şi mai doreşte să revină la viaţa pe care o avea înainte şi îşi vrea să ia totul de la zero.

 Jade îşi vinde maşina de spălat, cuptorul cu micorunde şi alte electrocasnice. A renunţat şi la o pereche de pantofi în valoare de 1.500 de dolari, un ceas de 5.000 de dolari, verigheta în valoare de 6.000 de dolari şi inelul de logodnă. 

Mai multe articole despre:
femeie vânzare soţ inel de logodnă