MENIU

A treia seară de proteste neautorizate în Capitală: manifestanți săltați de poliție și duși la secție - incidente fără precedent

În jur de 1.500 de persoane au protestat, aseară, în Capitală, împotriva restricțiilor anti-Covid / Foto: Inquam Photos

Protestele de seara trecută din Capitală s-au lăsat din nou cu incidente. Din fericire, de această dată, protestatarii nu au mai atacat forțele de ordine și bunurile stradale cu pietre. Însă mai multe persoane au fost săltate de jandarmi și duse la secție. Peste 1.500 de persoane s-au adunat în Capitală și au mărșăluit prin centrul Bucureștiului, până după miezul nopții. 

În jur de 1.500 de persoane au protestat, aseară, în Capitală, împotriva restricțiilor anti-Covid impuse de autorități. La cea de-a treia seară consecutivă de proteste, manifestanții nu au purtat măști de protecție și nu au ținut cont de distanțare. Nemulțumiții au fluturat steaguri, au suflat în vuvuzele și au scandat împotriva autorităţilor. 

Sute de persoane s-au adunat la Piaţa Universităţii pentru a protesta împotriva măsurilor anti-covid.

Protestatarii au pornit în marș de la Piața Universității spre Ministerul Afcerilor Interne și Ministerul Sănătății. Acolo, au scandat mesaje îmotriva autorităților.

În Piața Victoriei, erau, aseară, peste 900 de oameni care protestau împotriva măsurilor luate de autorități pentru combaterea pandemiei. Manifestanții au fost păziți de sute de jandarmi. 

Un protestatar a fost ridicat de forțele de ordine pentru că ar fi furat dintr-o benzinărie.

Peste o mie de oameni s-au îndreptat spre Palatul de Cotroceni și au scandat lozinci împotriva președintelui și măsurilor luate de autorități. 

Aseară au avut loc incidente și la intrarea de la metrou, după ce mai mulți protestatari au intrat fără să plătească. Mai mulți tineri au fost legitimați de forțele de ordine.