MENIU

A trântit victima la pământ, i-a smuls poşeta şi a fugit. Nu o să îţi vină să crezi ce a urmat

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, aflat în afara orelor de program, a prins o minoră de 12 ani, după ce aceasta, folosind forţa, i-a sustras poşeta unei femei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, incidentul s-a petrecut sâmbătă, 5 septembrie, în jurul orei 14:10, când plutonierul major Danciu Daniel, subofiţer în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, aflat în afara orelor de serviciu, în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalău, a fost alertat de strigătele disperate ale unei persoane de sex feminin care reclama că i-a fost furată poşeta, conform Adevărul.

Jandarmul a plecat imediat în urmărirea persoanei indicate de victimă, reuşind să o reţină în scurt timp. De asemenea, bărbatul a recuperat şi poşeta, restituind-o proprietarei, iar pentru constatarea infracţiunii a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmerie aflat în serviciu.

În urma primelor verificări efectuate, jandarmii au stabilit că minora V.M. de 12 ani din Zalău şi-a trântit victima la pământ, i-a smuls poşeta din mână după care a fugit fiind prinsă la scurt timp de subofiţerul aflat în timpul liber. Minora a fost condusă şi predată de jandarmi la Centrul Social Multifuncţional Zalău, pe numele acesteia fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvărşirii infracţiunii de tâlhărie.

Dosarul cu actele de constatare a infracţiunii, urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

 

Mai multe articole despre:
furt jandarmi Sălaj poşetă