MENIU

A sunat la 112 și a anunțat că e răpită, iar polițiștii au intrat în alertă.Deznodământul, nefericit

O femeie din Hunedoara a fost sancționată cu 1.500 de lei după ce a anunțat prin 112 că a fost răpită. 

O femeie de 31 de ani din Hunedoara a învățat pe pielea ei ce înseamnă să te joci cu autoritățile. Duminică seară, în jurul orei 22.45, a sunat la 112 să anunțe că a fost răpită de un necunoscut de pe raza localității Bucova și urcată într-un autoturism de culoare neagră.

Polițiștii au instituit filtre pentru a opri mașina respectivă. Autoturismul a fost identificat în jurul orei 23.30 la intrare în Oțelu Roșu, dar șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, așa că aceștia au pornit în urmărirea mașinii și au reușit să o oprească pe raza localității Obreja, scrie expressdebanat.ro.

„Polițiștii au identificat în autoturism trei persoane: un bărbat de 50 de ani, din Bozovici, aflat la volanul autoturismului, femeia de 31 de ani, din Hunedoara, aflată pe locul din dreapta-față în autoturism și un bărbat de 58 de ani, din Vărădia, pe bancheta din spate”, a spus Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Cei trei au fost duși la audieri la sediul Poliției din Oțelu Roșu. Femeia le-a explicat anchetatorilor că „în timp ce se afla la locuința unor rude din Bucova a fost contactată de concubinul său în vârstă de 50 de ani, din Bozovici, care i-a solicitat să meargă împreună la domiciliul său, ea fiind de acord. Ulterior, în interiorul autoturismului, cei doi au avut discuții contradictorii, iar ea a sunat la 112 pentru a-l speria, fără ca aspectele semnalate să fie conforme cu realitatea, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni”, mai spune Cecilia Dăneț.

Pentru că a sunat abuziv la numărul de urgență 112, femeia s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei.

Mai multe articole despre:
poliţie 112 răpire răpire 112 112 amendă