MENIU

A renunţat la job şi a inventat o nouă meserie. Acum câştigă mii de dolari

Inspiraţia este unul în criteriile pe care se bazează câteodată o afacere de succes. De asta a avut parte şi o tânără care a început un proiect doar că o joacă, însă a ajuns să câştige mii de dolari.

Pentru multe dintre femei, a alege să fie domnişoară de onoare e o decizie grea, pentru că fiecare prietenă, soră, cumnată sau verişoară se aşteaptă să fie în această poziţie. Iar adesea cea în cauza nu ştie nimic despre nunţi.

Scăparea, într-o astfel de situaţie, e să închiriezi o domnişoară de onoare profesionistă, arată BBC. Jen Glantz, în vârstă de 28 de ani, din New York, şi-a dat seama că se pricepe când două prietene au invitat-o să le fie domnişoară de onoare în aceeaşi seară. Fusese la destule nunţi până atunci, în aceeaşi postura, ca să îşi cunoască bine îndatoririle, scrie Ziare.com.

De doi ani această practică „meseria” de domnişoară de onoare de închiriat, renunţând la cea de copywriter. Şi-a lansat, mai mult în joacă, de curiozitate, un site, iar cererile au copleşit-o.

Serviciile pornesc de la 300 de dolari, bani în schimbul cărora Jen e „domnişoară de onoare virtuală”. Din această postura, Jen e un fel de consultant. Se întâlneşte cu mireasă, o ajută să întocmească lista cu „lucruri de făcut”, itinerariul pentru marea zi şi bugetul. Poate fi sunată şi răspunde prompt pe mail sau prin sms-uri ori de câte ori e nevoie.

Pentru 1.000 de dolari, Jen e alături de mireasă înainte şi în timpul nunţii, ajutând-o să plănuiască tot şi chiar apărând în pozele de nuntă.


Mai multe articole despre:
nuntă mireasa domnişoară de onoare jen glantz