MENIU

Poartă pentru prima dată un costum de baie, la 21 de ani. Motivul? Îți dau lacrimile

O tânără în vârstă de 21 de ani și-a emoționat prietenii de pe Facebook când a publicat pentru prima dată o poză cu ea într-un costum de baie. 

Fata mărturisește că toată viața s-a luptat cu kilogramele în plus și că și-a urât corpul, refuzând să poarte costume de baie sau haine în care s-ar fi simțit rușinată. Coșmarul s-a încheiat, însă, la 21 de ani, când a decis să se iubească exact așa cum e.

”Mi-am petrecut ultimii 18 ani din viaţă aşteptând. Mi-am ţinut corpul acoperit şi ascuns. Mi-am spus că într-o zi mă voi lăsa văzută, că voi face toate lucrurile la care visam pentru ziua în care voi fi de ajuns. Îndeajuns de slabă, suficient de fericită, suficient de încrezătoare. Pentru când corpul meu urma să arate aşa cum ar fi trebuit.

(...) Când aveam cincisprezece ani, am început să mă tai, crezând că o meritam. La douăzeci de ani, am slăbit jumătate din greutatea iniţială în nouă luni, valoarea mea în fiecare zi fiind determinată de cifra de pe cântar, ce trebuia să fie mai mică decât în ziua precedentă. Apoi m-am săturat să tot aştept. Acum am 21 de ani şi mi-am cumpărat primul costum de baie”, a scris fata, potrivit feminis.ro.

Mai multe articole despre:
dietă slăbire costum baie