MENIU

A primit din greșeală un mesaj de la mama lui adresat tatălui, a urmat ceva ireal

Mesaj pe telefon
Mesaj din greseala
Raspuns

O situație extrem de bizară în care a fost pus un tânăr din Marea Britanie a creat o adevărată isterie pe Internet.

Britanicul Liam McDonald s-a trezit într-o situație foarte stânjenitoare după ce a primit pe WhatsApp, din greșeală, două mesaje care erau adresate de fapt tatălui său.

Tânărul a rămas "paralizat" în fața celor două fotografii primite pe telefon, neștiind dacă să le deschidă sau nu.

I-a fost teamă să le privească mai ales că erau urmate de emoticonul "inimioară roșie" și, la un minut distanță, de un mesaj disperat: "Îmi pare rău, erau pentru tatăl tău!!"

Liam McDonald nu a deschis pozele, dar a postat pe Twitter dilema în care se afla și le-a cerut prietenilor părerea: "Ce să fac?"

În scurt timp, cererea lui de ajutor a devenit virală: mesajul a fost retrimis de 25.000 de ori și a primit peste 85.000 de like-uri, potrivit The Independent.

Oamenii s-au grăbit să-i dea variante cu ce ar putea găsi în pozele misterioase ale mamei sau ce ar trebui să facă cu ele:

 

Cei mai mulți i-au sugerat să deschidă cât mai repede fotografiile ca să nu-i mai țină pe jar, în timp ce alții l-au încurajat să dea "Delete" fără să stea pe gânduri fiind vorba de o conversație privată care nu-l privește.

Deznodământul a venit după câteva zile și i-a dezamăgit pe fanii care așteptau ceva de genul acesta:

"Erau de fapt două poze cu verișorul meu nou-născut", a explicat tânărul pentru Unliad.

Mulți și-au pus întrebarea, după acest caz devenit viral: "Oare cum aș reacționa eu în fața unor posibile detalii intime din viața părinților mei?"

Mai multe articole despre:
amantă înşelat amant