MENIU

A pozat GOALĂ, la 20 de ani după TELENOVELA care a făcut-o celebră. Cum arată Kate del Castillo

Kate del Castillo, celebra actriță mexicană care a făcut furori cu rolurile sale din telenovele ca Minciuna (La Mentira), alături de Guy Ecker, și Regina Sudului (La Reina del sur) are 45 de ani și pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Fiica unui celebru actor, Eric del Castillo, pe care, de asemenea, îl știm din telenovele, jucând chiar împreună în Minciuna, Kate a fost căsătorită cu fotbalistul Luis Garcia Postigo și, ulterior, cu sex-simbolul telenovelelor, actorul Aaron Diaz, cu 10 ani mai tânăr decât aceasta. O fire iubăreață, actrița care a interpretat rolul principal în telenovela La mentira alături de Guy Ecker, a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu actorul american Sean Penn. Relația lor a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce Kate a intermediat în 2015 un interviu între acesta și marele traficant de droguri mexican, El Chapo, fiind anchetată în legătură cu apropierea nefirească de acesta și denigrându-și foarte mult imaginea.

Pentru a încerca să recapete încrederea și aprecierea fanilor, Kate del Castillo a ales să pozeze goală pentru o cauză nobilă. Este vorba de organizața PETA, cea care luptă pentru drepturile animalelor. Astfel, acoperindu-și doar părțile intime cu mâinile, actrița s-a lăsat fotografiată la 45 de ani în toată splendoarea sa.

La 45 de ani arată senzațional și este imposibil să nu te întrebi care este secretul frumuseții și cum reușește să-și mențină tinerețea. Ei bine, dacă ani de zile a evitat să dea un răspuns plauzibil, iată că de curând, actrița a dezvăluit că apelează la botox, dar în cantități mici, în special pentru ridurile de pe frunte și din zona ochilor, și pentru piele folosește cremă de bebeluși.

sursa

Mai multe articole despre:
PETA Kate Del Castillo a pozat goala