MENIU

A plănuit doi ani cererea în căsătorie. Reacţia uimitoare a iubitului femeii şi CINE este bărbatul

Poţi fi sigur că o propunere care a fost gândită şi plănuită timp de doi ani nu are cum să iasă prost, dar o tânără a avut cele mai puternice emoţii atunci când a îngenunchiat în faţa iubitului său şi l-a cerut în căsătorie, la răsărit, în Praga, cu ajutorul câinelui lor, Montecristo.

Sonja a petrecut doi ani căutând momentul perfect pentru a-şi cere în căsătorie iubitul, pe Stefan. Şi, pentru că iubitul său este descendentul lui Alexandre Dumas, a încercat să îi facă o surpriză uriaşă: să refacă, cu ajutorul unui bijutier, inelul cu sigiliul familiei Dumas, pierdut când familia a emigrat în America de Nord. Întregul proces a durat 18 luni.

Cei doi, care au un blog de călătorii, se aflau în Praga, la nunta unor prieteni, atunci când au ieşit pentru o şedinţă foto pentru blog, însoţiţi de una dintre fotografele cu care colaborează.  

Fotograful le-a cerut să se oprească şi să pozeze pentru câteva fotografii, moment în care Sonja a pretextat că ia o sticlă cu apă din geantă şi a găsit momentul perfect pentru a lua cutia în care se afla inelul. Şi, cu ajutorul lui Montecristo, câinele celor doi, Sonja a îngenunchiat şi l-a cerut în căsătorie pe iubitul său.

Iar reacţia a fost pe măsura surprizei: "A fost fericit şi surprins, dar nu şocat pentru că nu facem niciodată ceva tradiţional. A plâns, a fost extrem de emoţionat şi fericit", spune Sonja.

Nici Sonja şi nici iubitul său, Stefan, nu intenţionau să se căsătorească, dar au observat că parteneriatul lor civil nu este recunoscut în toate ţările în care călătoresc, aşa că s-au răzgândit.

"După ce am discutat că nu e important şi că parteneriatul civil e foarte bun pentru noi, am realizat că, de fapt, vrem ca lumea să ne recunoască relaţia şi nu doar Canada, locul în care trăim şi parteneriatul civil e acceptat", a povestit Sonja, pentru Huffington Post.  

Mai multe articole despre:
căsătorie cerere în căsătorie stefan dumas