MENIU

A mâncat furnici ca să supravieţuiască. Povestea impresionantă a unui vânător australian

A mâncat furnici ca să supraviţuiască. Povestea impresionantă a unui vânător australian

Un vânător care s-a pierdut în vasta zonă aridă din interiorul continentului australian, timp de o săptămână, a mâncat furnici pentru a supraviețui.

Reginald Foggerdy, 62 de ani, a plecat la vânătoare săptămâna trecută de la o tabără din deșert, situată în apropiere de Laverton, la 1.000 de kilometri nord-est de Perth (vestul Australiei). Familia sa a alertat autoritățile atunci când a constatat că bărbatul nu s-a întors a doua zi.

Mergând pe calea urmelor găsite în weekend, poliția a reușit să îl descopere pe vânător sprijinit de un copac, într-o stare extrem de precară.

Potrivit inspectorului de poliție Andy Greatwood, Foggerdy a fost descoperit la 15 kilometri de tabăra de unde plecase, conform Agerpres.

“Era extrem de deshidratat, puțin delirant, dar a primit primul ajutor, și putem spune că acum poate sta în picioare și vorbi, așa că lucrurile se prezintă foarte bine”, a indicat el pentru postul ABC.

“În ultimele zile, (bărbatul) a reușit să supraviețuiască stând întins sub un copac și mâncând furnici negre (…). Nu a avut apă timp de șase zile”, a adăugat polițistul, lăudând abilitățile de supraviețuire ale vânătorului.

Mai multe articole despre:
Australia deşert vânător furnizici