MENIU

A luat un şerveţel şi a obţinut o decoraţiune perfectă pentru masa de Paşte

Şerveţele ornamentale se număra printre aranjamentele care nu trebuie să lipsească niciodată de pe mesele festive, dar mai ales de pe masa de Paşte. Prin împăturirea unor şerveţele colorate, putem realiza iepuraşi care vor înveseli şi mai mult atmosfera de sărbătoare.

Din şerveţele de hârtie subţiri care se îndoaie foarte uşor şi urmând paşii din aceste imagini vor răsări pe masa noastră o mulţime de iepuraşi de toate culorile cu urechile ciulite.

Pentru început vom desface şerveţelul de formă pătrată pe masă după care îl vom îndoi în două şi încă o dată în două. Vom fixa centrul, iar marginile şerveţelului le vom îndoi unul lângă altul de-a lungul unei linii imaginare care pleacă din mijlocul şerveţelului.

Cele două colţuri din partea de jos se îndoaie spre centru, obţinându-se o formă de romb. În continuare vom îndoi spre interior marginile din partea de jos, urmărind ca ele să se întâlnească pe aceeaşi linie de centru. Acum avem în faţă forma unui zmeu pe care îl întoarcem pe partea cealaltă. Vârful din partea de sus îl îndoim în jos iar apoi vom introduce vârfurile laterale unul într-altul pentru ca iepuraşul nostru să poată sta în poziţie verticală.

Mai multe articole despre:
iepuraşi şerveţele Paşte 2016