MENIU

A început să lovească cu putere în piatră. Peste câteva ore, toţi au început să plângă

La prima vedere, poate părea o acţiune făcută la manie. Un tip loveşte cu putere o piatră uriaşă. Fărâmă bucăţi mari din ea, apoi începe să o cioplească cu o dalta puternică. După patru ore, rezultatul a uimit pe toată lumea!

La prima vedere, poate părea o acţiune făcută la manie. Un tip loveşte cu putere o piatră uriaşă. Fărâmă bucăţi mari din ea, apoi începe să o cioplească cu o dalta puternică. După patru ore, rezultatul a uimit pe toată lumea! Nici vorbă de supărare. A ieşit o adevărată opera de artă.

Un bolovan uriaş de travertin ar putea să nu spună nimic. E doar o piatră de câteva sute de kilograme şi atât. Pentru acest bărbat însă ea ascundea un mare secret.

PROMOTIE URIASA LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI



A avut nevoie de un topor puternic pentru a o sparge. Şi a lovit preţ de zeci de minute până din ea a rămas aproape jumătate.

Apoi cu o dalta a început să sculpteze în ea, mărunţind tot mai mult. În curând, roca a început să capete forma unei femei care stătea aşezată pe jos. A fost nevoie de patru ore de dăltuiri şi slefuiri până când sculptura să fie finalizată, scrie ele.ro.

La final, toţi cei care au urmărit întregul proces au rămas muţi de uimire. Cea sculptată în piatră era chiar mama artistului, iar asemănarea este de-a dreptul izbitoare.

Mai multe articole despre:
sculptură piatră travertin mamă.