MENIU

A început Maratonul Olteniei, cea mai importantă competiție sportivă - Sute de participanți la START

A început Maratonul Olteniei, cea mai importantă competiție sportivă - Sute de participanți la START

Cea mai mare competiție sportivă din Oltenia a ajuns la a 11-a ediție. Sute de participanți din toate colțurile țării pornesc în cursa de mountain bike, în timp ce alții se pregătesc pentru proba de alergare. Maratonul Olteniei reprezintă o ocazie inedită ca iubitorii de sport și cei care vor să promoveze stilul de viață sănătos să concureze și cu un scop caritabil. Banii strânși din taxele de înscriere vor fi donate către trei cauze sociale. 

Într-o atmosferă încărcată de entuziasm și dorința de a promova un stil de viață sănătos, cea mai mare competiție sportivă din Oltenia a ajuns la cea de-a 11-a ediție. Maratonul Olteniei adună sute de participanți din toate colțurile țării, într-un eveniment ce reunește pasiunea pentru sport, determinarea și solidaritatea.

Pentru iubitorii de adrenalină și natură, competiția de mountain bike este momentul perfect de a-și pune abilitățile la încercare. Traseul spectaculos, ce străbate peisaje pitorești din Oltenia, oferă o provocare atât pentru cicliștii amatori, cât și pentru cei cu experiență. Pornind din diferite puncte ale regiunii, participanții se întrec într-o cursă plină de provocări și satisfacții personale.

„Anul acesta marcăm 11 ani de motivație pentru sport și fapte bune, de schimbat imposibilul în realitate și de limite depășite mereu. Perseverența și determinarea voastră ne-au inspirat să continuăm să aducem împreună sportul practicat în natură și ajutorul oferit comunității locale.

Pentru ediția 2023, ne bucurăm să împărtășim vești bune: Pe 𝟮𝟲 𝘀̦𝗶 𝟮𝟳 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 ne întoarcem în parcul Zăvoi să celebrăm împreună sporturile verzi, care fac bine”, au anunțat organizatorii.

 

Mai multe articole despre:
maratonul olteniei competitie sport