MENIU

A ieşit gol puşcă în scara blocului, cu un topor în mână, şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Scene șocante au avut loc pe o stradă din apropierea Gării din Bârlad. Un bărbat a ieşit gol puşcă în scara blocului, cu un topor în mână, şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea.

Bărbatul - care locuieşte la parterul blocului şi care este cunoscut ca având probleme psihice - a ieşit în faţa blocului, complet dezbrăcat şi a ameninţat că îşi va ucide vecinii cu toporul pe care îl ţinea în mână. 

Speriaţi, oamenii au alertat poliţia, care a sosit la faţa locului şi împreună cu un echipaj al ambulanţei l-au imobilizat pe bărbat şi l-au convins să iasă din bloc. Acesta a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Bârlad, iar ulterior a fost transferat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

„În cursul zilei de 18 octombrie a.c., ora 17.21, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat dezbrăcat distruge interfonul de la intrarea în scara unui bloc de pe strada George Enescu, municipiul Bârlad. Fiindcă se manifesta violent, bărbatul de 55 de ani a fost imobilizat și încătușat, fiind preluat de către un echipaj de ambulanță pentru evaluare și internarea într-o unitate medicală. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice", a precizat IPJ Vaslui.

Mai multe articole despre:
topor amenintare barlad