MENIU

A găsit o casă părăsită în pădure şi s-a hotărât să intre! A avut un ŞOC când i-a trecut pragul

Un turist aflat în Franţa s-a hotărât să viziteze şi zona rurală a ţării şi nu doar celebrele destinaţii turistice, astfel că mare i-a fost mirarea atunci când a găsit o casă părăsită. 

Ajuns în faţa maiestuoasei clădiri, care se aseamănă mai degrabă cu un mic castel uitat în sălbăticie, mare i-a fost curiozitatea şi s-a hotărât să intre. Deşi de la exterior pare mai degrabă o clădire desprinsă din filmele de groază, interiorul l-a lăsat fără cuvinte, aşa că a fotografiat fiecare colţişor şi a distribuit imaginile pe Facebook.

Camere mari, înalte, un pian peste care trecere timpului şi-a pus amprenta, mobilă veche din lemn masiv, tapet fin şi o bibliotecă imensă. Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care a fost uimit să le vadă într-o casă părăsită. Fără cuvinte l-a lăsat şi vesela de porţelan, plină, însă, de pânză de păianjen.

Din fotografiile apărute în mediul online, se pare că această clădire a aparţinut unei familii înstărite, însă a fost părăsită cu mulţi ani în urmă. Autorul încearcă acum să afle cine este proprietarul acestei minunăţii.

Sursă foto: Bored Panda

Mai multe articole despre:
Franţa vacanţă casa parasita