MENIU

A fost înșelată și a decis să nu mai facă sex timp de un an. Care a fost efectul deciziei drastice

Nixalina Waston, o tanara de 28 de ani din Londra, care si-a deschis un blog despre sex si relatii, intitulat Sex and London City, a decis sa nu mai faca sex pe toata durata anului 2016, in speranta ca astfel va avea o relatie stabila.

Dezamagita de relatiile anterioare si de faptul ca majoritatea barbatilor din viata ei doreau doar o aventura de-o noapte cu ea, Nixalina s-a hotarat sa renunte la contactul fizic cu viitorii parteneri, in speranta ca va intalni pe cineva cu care sa aiba o relatie profundasi de lunga durata, dupa cum relateaza cei de la Daily Mail, citați de Bzi.ro

Cireasa de pe tort a reprezentat ultima sa relatie, care a durat sase luni. Partenerul sau a inselat-o cu alte doua fete si in final a deci sa ramana cu una dintre ele. 

Ea ii imparte pe pretendentii sai in doua categorii: cei care sunt speriati de ea si o iau la fuga mancand pamantu si cei care o vad ca pe o partida buna pentru a-si intari ego-ul. 

La trei luni de cand a facut acest pact cu ea insasi, marturiseste ca nu ii este tocmai usor pentru ca atunci cand cand iti propui sa nu mai faci ceva, fix lucrul acela ti-l doresti cel mai mult. Desi are un blog premiat despre relatii, tocmai relatiile o evita. Ea spune ca baietii se simt intimidati de ea si de subiectele despre care scrie si, cel mai probabil, se tem sa nu primeasca o recenzie proasta pe blog.

Mai multe articole despre:
sexualitate infidelitate