MENIU

A fost dezlegat misterul monstrului din Loch Ness? Fotografia cu un schelet face furori pe net

<p>Monstrul din Loch Ness</p>
<p>Monstrul din Loch Ness</p>
<p>Monstrul din Loch Ness</p>

O fotografie făcută pe plaja lacului din Scoția celebru pentru legenda monstrului Loch Ness este subiect de dispută pe Facebook.

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii se referă la monstrul din Loch Ness -a existat vreodată o astfel de creatură sau a fost doar rodul imaginației?

Acum pe rețelele de socializare circulă o fotografie ciudată făcută pe malul lacului unde se presupune că trăiește ființa legendară, potrivit Mirror.co.uk.

Este vorba de ceva ce pare să fie scheletul unui animal neobișnuit pe plaja lacului scoțian. Fotografia, despre care mulți spun că este o "făcătură", a suscitat controverse uriașe în mediul virtual.

Zona unde a fost descoperit scheletul pare să fie demarcată de poliția scoțiană, însă în presa locală nu apar informații care să confirme descoperirea.

Legenda moderna a monstrului din lacul Loch Ness s-a nascut abia pe 2 mai 1933 cand a fost publicata stirea ca acest monstru a fost vazut.Un cuplu a sustinut ideea ca monstrul era pe mal, traversand drumul de pe tarm.

Ziarele britanice au trimis reporteri in Scotia pentru a vedea monstrul.S-au gasit urmele unui imens animal patruped.Au fost luate mulaje cu urmele gasite in pamant si trimise la Muzeul Britanic de Istorie a Naturii, care a anuntat ca urmele erau ale unui hipopotam.

In 1934, o faimoasa fotografie, prezenta o creatura asemanatoare cu un dinozaur, al carei gat lung iesea din apele involburate. Aceasta fotografie i-a facut pe unii sa speculeze ca Nessie ( monstru ) era singurul supravietuitor al unei specii disparute de mult, plesiozaurul. Plesiozaurul acvatic, se presupune ca a disparut impreuna cu restul dinozaurilor, cu 65 de milioane de ani in urma.

Mai multe articole despre:
lock ness