MENIU

A doua zi de proteste în Piaţa Victoriei: "Tudorel, afară din Guvern!"

<p>PROTESTE &icirc;n Piaţa Victoriei!&nbsp;</p>

Românii au ieşit, joi seară, din nou în stradă pentru Justiţie. "Tudorel, DEMISIA!", acesta este mesajul transmis de oamenii din Piaţa Victoriei.

În jur de 200 de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a cere demisia ministrului Justiţiei. "Tudorel, afară din Guvern", strigă oamenii. 

Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul ce miercuri Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general al României, Augustin Lazăr.

Protestarii au un mesaj clar pentru ministrul Justiţiei: "Tudorel DEMISIA!".

"Suntem simpli cetăţeni care apărăm justiţia cu mâinile goală. Vrem să trăim într-o ţară corectă, vrem să fie respectate nişte reguli simple, de bun simţi. Ceea ce s-a întâmplat miercuri este încă un punct dintr-o luptă împotriva justiţiei", a spus unul dintre oamenii prezenţi în Piaţa Victoriei. "Îmi pun speranţele în domnul preşedinte", a completat acesta. 

Câțiva protestatari au fost legitimați de jandarmi și amendați pentru că au proiectat pe blocul din Piața Victoriei, cu un laser, mesajul „Tudorel Slugărel”.

Un protest a avut loc şi în fața sediului PSD din Sibiu. Peste 100 de oameni au participat la o acţiune organizată de comunitatea "Vă vedem".

Oamenii au venit cu mesaje de susținere la adresa procurorului general Augustin Lazăr, dar și cu bannere împotriva Puterii.

Sibienii au stat în liniște timp de 15 minute în fața sediului PSD. Acţiunea a fost anunţată pe reţelele sociale, pentru a marca totodată și împlinirea a 300 de zile de la declanșarea protestului din Sibiu.

Miercuri, sute de persoane s-au strâns în Piața Victoriei și au scandat: Tudorel, demisia!