MENIU

A dispărut de acasă după ce a văzut notele de la Evaluarea Naţională. Părinţii oferă recompensă

Marius Bălăceanu a murit

Părinţii adolescentului în vârstă de 15 ani care a dispărut fără urmă de vineri, 26 iunie, imediat după ce a văzut notele de la Evaluarea Naţională, sunt disperaţi. Aceştia oferă chiar şi recompensă oricui le poate oferi vreo informaţie cu privire la copilul lor, Marius Bălăceanu.

Băiatul a obţinut media 6,50 la Evaluarea Naţională, mult mai puţin faţă de cât se aştepta. Tatăl său era plecat din ţară, iar mama era la serviciu, iar atunci când s-a întors acasă, nu l-a mai găsit pe băiat. „Eram la serviciu şi când am venit acasă, nu l-am mai găsit. M-am speriat şi am sunat la poliţie. Nu mai ştim nimic de el. Îl rog frumos să vină acasă. Nu era supărat. Nu ştim de ce a plecat. Era supărat din cauza notelor de la Evaluare, că spunea că a învăţat mai mult. Mi-a spus: «Mami, eu mă aştept la 8-9». El a luat 6,50. Am vorbit de dimineaţă cu copilul, să cumpere ceva dulce şi pâine, iar, apoi, nu am auzit nimic de el. Nu l-a certat nimeni. Mă gândesc la ce e mai rău, că nu mai este, că nu îl mai am. A lăsat telefonul acasă, a luat buletinul şi nişte bani şi a plecat. Nu ştiu unde ar putea să fie. Nu a plecat niciodată de acasă. Este un copil deosebit de cuminte. Nu ştiu unde s-o fi dus. Îl rog să vină acasă şi pe oricine îl vede să ne sune. Oferim şi recompensă în bani“, a spus printre lacrimi mama băiatului, Margareta Bălăceanu, citată de gorjexclusiv.ro. 

Marius a absolvit ciclul gimnazial la Şcoala Generală „Voievod Litovoi“ şi a obţinut note mult mai mari decât colegii săi. Cu toate acestea, băiatul a fost foarte dezamăgit de rezultatul de la Evaluarea Naţională.

Mesaj pe Facebook

Tatăl i-a lăsat un mesaj pe Facebook fiului său şi spune că acesta l-ar fi văzut: „Ultimul mesaj pe care i l-am trimis a fost duminică seară, iar dimineaţă am văzut că l-a citit. I-am scris să vină acasă: «Marius, vino acasă, te rog, băiatul meu. Nu te ceartă nimeni. Sunt îngrijorat de tine. Răspunde-mi, te rog!». Sper că nu a păţit nimic. Am vorbit despre examen joi seara pe Skype, pentru că eram plecat din ţară, şi mi-a spus că a făcut absolut tot. Nu am mai discutat cu el de notă, pentru că a plecat de acasă. A văzut vineri rezultatul şi poate s-a gândit că o să-l cert, că sunt nemulţumit. Învăţa binişor. Nu l-am certat pentru note“, a spus Aurel, tatăl elevului dispărut.

Dat în urmărire

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, minorul are în jur de 1,65 metri înălțime, circa 60 kg, păr brunet, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui și ten măsliniu. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o pereche de blue jeans albastru închis, un tricou alb, iar în picioare avea o pereche de adidaşi negri, din imitaţie de piele. Persoanele care pot da relaţii despre minor sunt rugate să apeleze 112, sau cea mai apropiată unitate de poliţie.