MENIU

A dat etilotestul peste cap după ce s-a răsturnat cu maşina și a distrus un parapet

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, luni după-amiază, pe DN 17, județul Bistriţa-Năsăud. Un tânăr de 25 de ani s-a urcat beat la volan, s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului şi a distrus o porţiune din parapetul de pe marginea drumului.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, şoferul avea o alcoolemie de peste 0,7 la mie.

„În această după-masă, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident produs pe Drumul Naţional 17. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Şieu-Odorhei, în timp ce se deplasa pe direcţia Beclean înspre Bistriţa, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului. Verificările poliţiştilor şi testarea cu aparatul etilotest au indicat faptul că şoferul este sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, pe lângă îngrijirile medicale de specialitate, i-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", au transmis reprezentanții IPJ Bistriţa-Năsăud.

la fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care l-a găsit pe tânăr în afara autoturismului, cu leziuni care, aparent, nu îi pun viaţa în pericol.

Poliţiştii au deschis dosar penal cu privire la infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mai multe articole despre:
accident bistrita nasaud sofer baut