MENIU

A câștigat un premiu uriaș la LOTO, dar a murit în mod misterios după aceea

A castigat marele premiu la loto, dar...

Un canadian a câștigat marele premiu la Loterie imediat după ce a fost concediat de la locul de muncă, dar a avut un ghinion inexplicabil mai târziu. Bărbatul a murit în mod misterios în Etiopia, țara sa natală, informează presa internațională.

Un canadian care a dat lovitura la loteria națională în 2017, când a câștigat marele premiu de 10,7 milioane de dolari, a murit în mod misterios în Etiopia, potrivit NY Post.

Michael Gebru, de 41 de ani din Ontario, a călătorit în țara africană în urmă cu câteva săptămâni cu intenția de a vizita regiunea în care a crescut, potrivit Canadian Broadcasting Corporation.

Gebru a fost găsit mort sâmbătă, iar circumstanțele din jurul morții sale sunt neclare. Familia sa din Canada a cerut răspunsuri de la poliția locală, iar ulterior a apelat și la ajutorul Ambasadei canadiene din Etiopia.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat", a spus vărul lui Gebru, Sosuna Asefaw. „Toată lumea știa cine era la Toronto și toată lumea știa și acasă, pentru că veștile au circulat peste tot.

Gebru a câștigat la loterie la scurt timp după ce fusese concediat de la o fabrică de componente auto. „Întotdeauna am spus că, dacă câștig la loterie, aș ajuta oamenii care au nevoie", a declarat el la CBC la acel moment.

„Întorcându-se acasă, el a vrut să facă mai mult pentru țara noastră", a spus vărul lui Michael Gebru.

Mai multe articole despre:
premiu loto