MENIU

A avut o căsnicie de vis, însă soțul ei a murit brusc. La înmormântarea a aflat un secret şocant

A avut o căsnicie de vis, însă soțul ei a murit brusc. La înmormântarea a aflat un secret şocant

Anna Grahmson, o tânără de 33 de ani din Danemarca, spune că cea mai frumoasă zi din viața ei a fost în urmă cu 14 ani, când l-a întâlnit la petrecere, unde participa la o reuniune de familie la care erau invitați 400 de oameni, pe sufletul ei pereche, un bărbat ce avea de două ori vârsta ei.

Însă, în ciuda diferenței uriașe de vârstă, cei doi se înțelegeau atât de bine și se iubeau atât de tare, încât după numai un an de amor au devenit soț și soție. Ei au trăit o iubire cum doar în filme poți să vezi, bărbatul făcând-o pe Anna să se simtă extrem de specială și de frumoasă, însă după 13 ani frumoși de căsnicie, soțul ei a murit pe neașteptate.

Deși era extrem de îndurerată, tânăra de 33 de ani a avut parte de șocul ei la înmormântarea acestuia. Ea aproape a căzut din picioare când rudele i-au dezvăluit un mare secret: bărbatul cu care s-a iubit nebunește timp de 14 ani era nimeni altul decât bunicul ei.

Anna a refuzat să creadă acest lucru. Convinsă că a fost mințită, ea a început să facă cercetări și a fost șocată să afle că bărbatul cu care a împărțit totul atâta timp era chiar bunicul care își părăsise familia și a fugit în Germania pentru a-și încerca norocul în actorie, fără ca nimeni dintre rude să mai știe ceva de urma lui, crezând despre acesta că a murit, scrie libertatea.ro.

El revenise în Danemarca cu puțin timp înainte de petrecerea unde a cunoscut-o și s-a îndrăgostit nebunește de cea care îi era nepoată. Mai mult, confirmarea a venit și de la soțul ei, care îi lăsase o scrisoare în care îi explica tot. Acesta îi mărturisea că știa adevărul de mai mulți ani, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă.

De asemenea, acesta i-a dezvăluit că a abandonat-o pe mama ei, lăsând-o în grija surorii lui, și a fugit cu soția lui de atunci în Germania pentru a-și încerca norocul în actorie.